Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Sessió informativa sobre la Missió Institucional i Empresarial a l’Índia del Sector TIC

Submitted by on 3 Octubre 2013 – 9:00No Comment
Share Button

Aquesta sessió informativa, tindrà lloc en el marc de la Setmana de la Internacionalització d’ACC1Óel 10 d’octubre de 2013 a les 12:30, a ACC1Ó, Passeig de Gracia 129, Barcelona, està dirigida a les empreses del sector TIC. El principal objectiu de la missió és establir i potenciar les relacions empresarials i institucionals entre Catalunya i l’Índia.

Suprio Bose, director de l’Oficina d’ACC1Ó a Mumbai, presentarà a Barcelona la Missió Institucional i Empresarial a l’Índia encapçalada pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas i l’Hble. Conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig.

Assistència gratüita. Places limitades. Inscripcions al formulari

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin