Destacat »

7 Novembre 2019 – 12:00

La Jornada, Accions pel desenvolupament del món rural,  vol donar a conèixer un seguit d’actuacions i oportunitats de negoci per fomentar l’impuls i el desenvolupament del món rural. L’assistència és lliure, però cal formalitzar-la clicant aquest enllaç.

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Convocatòria de participació al IV Congres de la Cibersocietat

Submitted by on 17 Setembre 2009 – 19:14No Comment
Share Button

L’Observatori per a la CiberSocietat i CitiLab-Cornellà convoquen el IV Congrés de la CiberSocietat, un “Living Congress” que té lloc durant 2009, la fase de discussió en línia de comunicacions té lloc entre el 12 i el 29 de noviembre. En aquesta quarta edició, s’abordarà des d’una perspectiva multidisciplinar i oberta-com ha vingut succeint en els congressos anteriors de 2002, 2004 i 2006 – el seu principal objecte d’estudi: lo cibersocial.

Mitjançant aquest missatge convoquem el call for papers dins dels diferents Grups de Treball del Congrés i en concret per al grup TIC I DIVERSITAT FUNCIONAL (Tecnologies de la informació i la comunicació i discapacitat), continguts en sis eixos temàtics principals.

Els Grups de Treball són les unitats estructurals fonamentals en què s’organitza el Congrés, similars als habituals simposis, seminaris o tallers que componen els congressos tradicionals.

La llista de grups es pot ja consultar des de la pàgina principal de la web del congrés.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin