Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Celebra el Nadal amb l’Associació de Professionals TIC de Catalunya (places exhaurides)

Submitted by on 30 novembre 2017 – 9:00No Comment
Share Button

Enguany hem triat un marc singular per tal celebrar el Nadal: el Palau Macayaobra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, i situat al Passeig Sant Joan, núm. 108, de Barcelona. Serà el proper dimecres 20 de desembre al voltant de les 19h, i el celebrarem com a membres de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya.

PLACES EXHAURIDES!

Es dóna la circumstància que enguany es commemora l’any Puig i Cadafalch, motiu pel qual podrem realitzar una visita guiada gratuïta i descobrir tots els secrets i peculiaritats d’aquest edifici, considerat una de les joies més valuoses del modernisme català.

l’Associació de Professionals TIC de Catalunya, que està constituida per l’Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC – GrausTIC), l’Associació d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), et convida a una copa de cava per desitjar-nos unes bones festes.

Tots els membres i adherits al COEINF esteu convidats: reserva ja la teva plaça!* indicant a observacions hi aneu com a col·legiats del COEINF (pots venir amb un acompanyant, indica-ho també a Observacions).

PLACES EXHAURIDES!

*Les places són limitades i s´assignaran per rigorós ordre d´inscripció.

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook