Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

El COEINF nomena Magí Lluch-Ariet Vicedegà Adjunt del Vallès

Submitted by on 21 juny 2018 – 9:00No Comment
Share Button

La Junta del Col·legi Oficial d’Enginyeria informàtica de Catalunya (COEINF) ha ratificar, a proposta del Degà, el nomenament de Magí Lluch-Ariet com a Vicedegà Adjunt del Vallès, ampliant d’aquesta manera la seva presència en el territori per poder estar més a prop dels col·legiats, de les universitats i de les empreses de Catalunya, i per poder garantir millor la tutela del correcte exercici de la professió com a garantia dels drets dels ciutadans.

El nomenament de Magí Lluch-Ariet com a Vicedegà Adjunt del Vallès complementa la presencia territorial, iniciada amb els anteriors nomenaments de Àlex Brusi com a Vicedegà Adjunt Catalunya Nord, Jordi Virgili com a Vicedegà Adjunt de les Terres de Ponent, Carles Aliagas com a Vicedegà Adjunt de Tarragona i Terres de l’Ebre i Jaume Catarineu – Vicedegà Adjunt Catalunya Central i Penedès.

Dr. Magí Lluch-Ariet (col·legiat #101), és Doctor en Enginyeria Telemàtica i llicenciat en informàtica per la UPC. Màster en Societat de la Informació i el Coneixement i Diploma d’Estudis Avançats en Llenguatges i Sistemes Informàtics per la UOC. Actualment exerceix de professor al Centre de la Imatge i Tecnologia Multimèdia de la UPC.

És també president del Capítol Català de la Societat d’Internet (ISOC-CAT). Prèviament ha estat investigador i responsable d’un grup de recerca al Centre Tecnològic Eurecat i durant més de 15 anys CEO d’una empresa innovadora del Parc Científic de Barcelona.

Està especialitzat en Sistemes Distribuïts i l’aplicació de les TIC en Salut, àmbits en els que ha publicat un conjunt d’articles en revistes especialitzades i coordinat un gran nombre de projectes de recerca internacionals.

ResearcherID: E-2233-2017 | ORCID: 0000-0001-6926-7190

Veure perfil a

 

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook