Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

eHealth Week 2010

Submitted by on 12 gener 2010 – 5:55No Comment
Share Button

Per primera vegada, la Conferència Ministerial d’Alt Nivell sobre eHealth i la Conferència i Exposició del Món de les TI Sanitàries se celebraran la mateixa setmana en una iniciativa conjunta anomenada “Setmana e-Health 2010“, l’esdeveniment més prestigiós de l’any del sector eHealth europeu.

eHealth

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) obrirà les seves portes del 15 al 18 de març de 2010 per acollir la trobada europea amb més presència de grups d’interès del sector de l’assistència sanitària. La prestigiosa Conferència d’Alt Nivell sobre eHealth -un acte que organitza la Presidència espanyola de la UE, la Comissió Europea, el govern de la Generalitat de Catalunya i la Fundació TicSalut– és una conferència ministerial que celebra la seva vuitena edició, tota una fita en el procés que duen a terme conjuntament els Estats Membres de la UE per a la recerca d’aplicacions eHealth efectives i el seu major desplegament. Seguint la Conferència d’Alt Nivell sobre eHealth, tindrà lloc la quarta edició de la Conferència i Exposició del Món de les TI Sanitàries (WoHIT), del 16 al 18 de març de 2010 a Barcelona, amb un interessant programa i exposició que permetran veure com s’està transformant l’atenció sanitària a través d’eHealth.

Més informació: http://www.ehealthweek2010.org i http://www.worldofhealthit.org/

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook