Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

El COEINF visita les noves instal·lacions de IFR en el Parc Tecnològic de Lleida

Submitted by on 14 Desembre 2009 – 10:13No Comment
Share Button

El Vicedegà d’Organització Territorial, Jaume Catarineu, el Vicedegà de Coordinació d’Organitzacions Afins, Miquel Boix i el Director/Gerent del COEINF, Alfons Rubio, van visitar dijous passat les noves instal·lacions de l’empresa informàtica IFR en el Parc Tecnològic de Lleida.

La delegació del COEINF va ser rebuda pel director General i soci de IFR, Jaume Iglesias, membre del Consell Assessor del COEINF i President de l’Associació d’Empreses Informàtiques de Lleida.

Jaume Iglesias va declarar: “és per a nosaltres un orgull ser una de les primeres empreses tecnològiques en situar-nos en el Parc Tecnològic de Lleida i d’haver col·laborat intensament amb l’Ajuntament, especialment amb Àngel Ros, alcalde de Lleida i membre del Consell Assessor, per a què el Parc Tecnològic sigui una realitat.

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és, una aposta estratègica i ambiciosa per a Lleida que fixa els seus valors en la innovació, la qualitat, l’especialització, el dinamisme, el prestigi científic i acadèmic i, clarament, en una vocació de lideratge versemblant.

L’avantatge competitiu del Parc rau en l’oportunitat d’una ferma especialització en l’agroindústria, sustentada en el pes del sector agroalimentari en l’economia del territori lleidatà, amb la visió de ser –i ser reconegut- com el parc científic i tecnològic de referència d’aquest sector agroalimentari a Catalunya, Espanya i el Sud d’Europa. http://www.parcteclleida.es/sobre-el-pcital/presentacio

IFR és la principal empresa d’informàtica de Lleida, i un dels partners principals de Microsoft a Espanya, que neix amb la vocació de proporcionar servei en desenvolupament i implementació de programari empresarial des de 1987. Amb oficines a Madrid, Saragossa i Barcelona, la seva seu a Lleida, disposa d’una Software Factory en la qual els enginyers de desenvolupament realitzen els treballs sobre les solucions de Microsoft Dynamics que s’implanten als seus clients. http://www.ifr.es/

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin