Destacat »

14 Octubre 2019 – 10:00

Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a penes de presó per a 9 líders polítics i …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Curs a Lleida: Eines, recursos i informació per a la (re) inserció laboral (UdL)

Submitted by on 2 Octubre 2018 – 12:00No Comment
Share Button

El curs permetrà als estudiants adquirir coneixements que facilitaran la seva inserció laboral a la vegada que es vetllarà pel seu benestar emocional i social mentre duri el procés de recerca car s’acompanyarà d’un procés de mentoring personalitzat per part de la coordinació del curs i de sessions grupals amb els companys/es.
El desenvolupament del programa dotarà a l’alumnat d’eines per tal de millorar les seves habilitats comunicatives, socials i de gestió emocional amb la finalitat que li sigui més fàcil (re) incorporar-se al món laboral. Les empreses valoren especialment les actituds dels candidats i candidates en els processos de selecció essent sovint el factor decisiu de contractació un cop es reuneixen els requisits de l’oferta quant a aptituds i l’experiència professional.

Cada discent dissenyarà el seu projecte de millora personal i pla de treball per a la recerca activa de feina on podrà aplicar els coneixements teòrico-pràctics i experiencials apresos durant el procés formatiu.

Eines, recursos i informació per a la (re) inserció laboral (UdL)

PREINSCRIPCIÓ: 25/07/18 fins al 15/10/18

MATRÍCULA: 25/07/18 fins al 15/10/18

LÍMIT D’ALUMNES: 25

IMPORT MATRÍCULA: 45 €

Aquest curs està cofinançat pel Centre de Formació Continua com una acció específica de responsabilitat social corporativa. Té un cost per a l’alumnat d’un 10% de l’import, sent el cost real del curs de 450€.

Inscripcions i més informació (clicar aquí).

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin