Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Convocatòria oberta per participar a les Jornades de #siglibre2019

Submitted by on 6 desembre 2018 – 12:00No Comment
Share Button

Cada any des del Servei de SIG i Teledetecció (SIGTE) de la Universitat de Girona s’organitzen les Jornades de SIG lliure de Girona que aquesta edició es celebraran el 29 i 30 de maig de 2019 a la Universitat de Girona.

Les Jornades de SIG lliure són un punt de trobada entre les persones que comparteixen un mateix interès: l’ús i la promoció del sistemes d’informació geogràfica lliures, les dades obertes i el coneixement lliure en l’àmbit de l’empresa, la universitat i l’administració pública.

En aquests moments s’ha llançat la convocatòria per presentar un taller o una comunicació durant la jornada i així participar activament en la promoció i ús de les tecnologies de codi obert en l’àmbit del SIG.

Més informació: http://www.sigte.udg.edu/jornadassiglibre/

 

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook