Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

“Call for Arbitrators”

Submitted by on 1 febrer 2010 – 18:41No Comment
Share Button

El Tribunal Arbitral del COEINF ofereix serveis de resolució de conflictes al nostre sector des de fa quasi cinc anys. Amb l’objectiu de poder oferir el millor servei, el nostre tribunal arbitral està en procés de re-dissenyar el perfil, la formació i la capacitació dels seus àrbitres.

Per tal que puguem estudiar una oferta formativa i de capacitació adaptada al nostre col·lectiu concret, obrim la possibilitat de fer-nos arribar el vostre perfil a aquells que pugueu estar interessats en entrar a formar part de la llista d’àrbitres del nostre tribunal.

El perfil personal d’àrbitre òptim és el d’una persona moderada, neutral, independent, compromès en donar un servei excel·lent i capaç de valorar en base a arguments i de forma crítica, raonada i ordenada.

En el terreny professional busquem àrbitres que hagin exercit càrrecs de lideratge i responsabilitat i amb una trajectòria professional impecable.

Valorarem l’exposició i formació en l’àmbit legal en general i en arbitratge en particular, haver publicat o participat en congressos en referència a la nostra activitat i en general aquells factors que facin incrementar el concepte professional i la capacitat crítica del candidat a àrbitre.

Si esteu interessats, feu-nos arribar un correu electrònic amb el vostre currículum a l’adreça secretaria@coeinf.cat expressant-nos el vostre interès i aquells valors que creieu que podeu aportar a la nostra institució.

Es imprescindible ser col·legiat o estar en disposició de ser-ho.

Totes les comunicacions al respecte seran tractades de forma totalment confidencial i en cap cas serviran per a un propòsit diferent a l’esmentat.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook