Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

S’obren les inscripcions per assistir a l’ITWorldEdu 2010

Submitted by on 21 setembre 2010 – 15:34No Comment
Share Button

La tercera edició de l’ITWorldEdu cada cop és més a prop. Ja es pot accedir a l’apartat d’inscripcions de la pàgina web per a poder assistir els dies 27, 28 i 29 d’octubre a l’ESADEFORUM al gran punt de trobada de professionals del sector de l’Educació i de les TIC.

Els qui s’inscriguin a la pàgina web tindran l’oportunitat de gaudir de totes les presentacions de casos de “bones pràctiques” que s’exposaran , i així conèixer noves realitats i aplicacions de la tecnologia a l’educació

A més, també es podrà accedir a l’apartat de la Fira Virtual del web, que permetrà conèixer quines són les principals empreses participants en aquesta tercera edició, així com el seu àmbit d’actuació i el seu paper en el congrés.

L’ITWorldEdu , que té com a objectiu buscar solucions per potenciar les TIC a l’ensenyament, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i un grup d’empreses de reconegut prestigi en el sector TIC (eBD i Qualiteasy). Compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i està organitzat pel Cetei-Fundació Joan XXIII. El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya és una any més entitat col·laboradora d’aquest esdeveniment.

Per a més informació: ITWorldEdu

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook