Destacat »

20 octubre 2020 – 17:00

Un any més, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia 26 de novembre, a les 18:30h. Serà …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Mike Blackman: “La feria ISE ayudará a que Barcelona sea una capital tecnológica”

Submitted by on 27 juliol 2020 – 17:00No Comment

El director executiu de la fira audiovisual ISE aposta perquè aquest esdeveniment protagonitzi, al febrer de 2021, un rellançament de la Barcelona de l’dels congressos.

Mike Blackman arriba acalorat a la seva cita amb La Vanguardia a la seu d’Acció, en Jardinets. La xafogor de juliol s’afegeix al seu aprenentatge d’una Barcelona que a partir d’al 2021 serà la seu la seva fira Integrated Systems Europe (ISE), que el 2019 va arribar als 80.000 participants.

L’ISE de febrer a Amsterdam va ser l’últim gran esdeveniment de l’any en el món. El de l’2021, a Barcelona (de el 2 a el 5 de febrer), pot ser dels primers de la nova normalitat.

Vam ser molt afortunats al febrer, si. Després d’escoltar les notícies sobre la vacuna de la Universitat d’Oxford, penso que estem en molt bona posició perquè el nostre sigui un dels primers grans esdeveniments que se celebra. El meu sector, les fires, està patint molt. Tinc col·legues amb molta trajectòria que ara no tenen cap ingrés. Espero que tornem sobre els nostres passos. Els esdeveniments són vitals per al negoci, en qualsevol sector. Les fires són un catalitzador de l’economia.

Què s’espera d’ISE 2021?

És una gran oportunitat per a l’audiovisual. L’únic esdeveniment en el món d’aquest sector aquest any ha estat el nostre. Esperem que serveixi per al rellançament de la indústria i que sigui el catalitzador per reprendre els negocis a Barcelona ia tot Espanya. Sabem que hi ha molts negocis que estan patint aquí, restaurants tancats … Espero que la ciutat es doni compte de la importància d’aquestes fires pel que aporten a l’economia local.

Notícia original completa a La Vanguardia

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin