Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Encuentro Internacional de la Seguridad de la Información (ENISE)

Submitted by on 26 octubre 2010 – 8:25No Comment

Un any més, el Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (INTECO), organitza la quarta edició del Encuentro Internacional de la Seguridad de la Información (ENISE), un event que cada any reuneix a més actors del sector unint l’oferta i la demanda.

ENISE es celebrarà els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2010, a León, amb «Noves fronteres de la Ciberseguretat», com a tema central i, més particularment, tres aspectes que estan de plena actualitat en els últims temps: l’Esquema Nacional de Seguretat i l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat, la modernització de la Justícia i la identitat digital. Aquests temes es debatran tant en les sessions plenàries com en els tallers tecnològics que conformen l’agenda de l’event. Tota la informació, tant del programa com de la resta de detalls, està disponible a la web http://enise.inteco.es

Enguany, INTECO ha preparatat una gran novetat: Premi ENISE al DNIe. Aquest concurs busca premiar el servei d’aplicació del DNIe més novedós i innovador i s’han presentat tant projectes d’empreses com administracions públiques.

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin