Destacat »

16 febrer 2018 – 9:00

El president del Parlament, Roger Torrent, presidirà el proper  dijous, 22 de febrer, la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, la primera gran trobada de l’any que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions del món TIC del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

ORACLE mantindrà la politica que tenia SUN de recolçament a la comunitat de Programari Lliure

Submitted by on 2 novembre 2010 – 19:10No Comment
Share Button

CatPL (entitat afi al COEINF)  i ORACLE van mantenir una interessant trobada en el transcurs del Congrés Internacional de Programari Lliure, Libre Software  World Conference, celebrat a Màlaga la setmana passada.

Els representants de CatPL (Josep Fígols, President, i Paul Reverter, Vicepresident) i els de ORACLE (Louis Suarez-Potts, Global Community Development Manager, i Nicolas Olszowsk, EMEA Community Development) van conversar sobre les polítiques d’ambdues entitats pel que fa al posicionament de ORACLE després de la compra de SUN.

Va ser molt agradable escoltar que ORACLE ha decidit mantenir la seva col·laboració amb la comunitat de PL per a l’evolució d’OpenOffice. Per a ORACLE la defensa d’ODF és essencial.

Sí que és cert també, que ORACLE, de manera similar a com ja feia SUN amb StarOffice, traurà  la seva versió de la suite ofimàtica, Oracle Office que serà de pagament. La seva intenció és que el preu sigui molt més baix que el de suites propietàries i, al mateix temps, que incorpori elements addicionals de interconectivitat amb altres productes de ORACLE. Per cert, ORACLE també està treballant amb un suite ofimàtica al núvol, Cloud Office.

CatPL va convidar a ORACLE a mantenir una trobada amb els seus associats abans de cap d’any.

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook