Destacat »

27 maig 2020 – 1:08

Segueix aquí totes les fases del procés electoral del COEINF
 

10 de març de 2020: Convocatòria original d’Assemblees del 2020
18 de març de 2020: Suspensió d’Assemblees i del procés electoral per la crisi de la COVID19
26 …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La televisió del futur

Submitted by on 9 novembre 2010 – 12:11No Comment

18 de novembre del 2010
Auditori del Campus de la Comunicació
Roc Boronat, 138

Una vegada superada l’apagada analògica de la televisió tradicional es plantegen nous reptes dintre del nou escenari de la TDT en la difusió del senyal de televisió. Més enllà dels avantatges (i alguns inconvenients) que suposa aquesta tecnologia, així com d’altres alternatives que estan competint amb ella en la difusió de la televisió digital (satèl·lit, cable, fibra òptica, xDSL, etc.), cada vegada emergeixen amb més força noves formes de consumir televisió. Prenent aquest fet com a punt de partida ens volem plantejar anar més enllà i analitzar com serà la televisió del futur?

Sovint, s’organitzen jornades i esdeveniments enfocats a explicar les bondats de determinades tecnologies o a analitzar-ne les limitacions de cadascuna. En aquesta ocasió volem fugir d’analitzar aquests aspectes, i deixar que sigui només la nostra imaginació qui posi límits al que volem que sigui la televisió del futur. Xarxes socials, navegació pels continguts, videoconferències, mobilitat, creació col·laborativa, independència del mitjà, control vocal i gestual…, són conceptes nous que comencen a estar presents en l’ecosistema al voltant de la televisió. Tothom intueix que tindran un paper important en el futur de la televisió, igual que el que ara ja estan jugant Internet, el 3D, els PVR, la publicitat interactiva i d’altres tecnologies en el present de la televisió.

Per a veure aquesta evolució, des del passat fins al present, i saber cap a on podem –i necessitem– anar, hem convidat uns experts de diverses empreses que ens explicaran com serà la televisió del futur. Aquests experts provenen d’àmbits diferents, des dels mateixos productors fins als clients finals, passant pels proveïdors de la tecnologia necessària per fer possible tot això. Amb la seva visió i la teva participació us convidem a conèixer de primera mà com serà el futur de la televisió.

Taula rodona
17:00 h. Benvinguda a càrrec del vicerector de Docència i Ordenació Acadèmica de la UPF, Sr. Josep Eladi Baños, i del vicepresident del Consell Audiovisual de Catalunya, Sr. Josep Pont.

Hi intervenen:

17:15 h. Introducció a la taula rodona moderada pel Sr. Josep Pont i Sans, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.
JUAN PABLO FERRERO* (Intel): “Xips dels ordinadors a la televisió. Una revolució conceptual.”
ANDRÉS ROMÁN (Sony): “Televisió en tres dimensions, una «utility».”
JOAN ROSÉS (Activa Multimèdia): “Oportunitats i amenaces de la TV híbrida.”
PERE VILA (RTVE): “Internet o Televisió.”
19:00 h. Debat
19:30 h. Cloenda i visita guiada a les instal·lacions del Campus de la Comunicació de la UPF.

Si us plau confirmeu assistència a jornades.cac@gencat.cat

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin