Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Finestreta única

Submitted by on 19 octubre 2012 – 9:00No Comment
Share Button

El COEINF llença e-Col·legi en versió beta amb l’objectiu de facilitar tràmits online amb el Col·legi, que anirem millorant i ampliant, de moment ja disponible per sol·licituds de col·legiació, consultes, actualització de dades, suggeriments, reclamacions.

Segons el que estableix la Llei 25/2009, de 22 de Desembre, de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la llei sobre l’accés a les activitats de serveis i el seu exercici, les Organitzacions Col·legials disposaran en la seva pàgina web d’una finestreta única (prevista a la llei del lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici) per tal de que els col·legiats i ciutadans puguin fer tota una sèrie de tràmits de forma gratuïta,  que a través d’un únic punt, per via electrònica i a distància (article 10 de la llei de Col-legis).

La finestreta única és el Col·legi Virtual o e-Col·legi a Internet a traves de la qual els/les Col-legiats/des poden relacionar-se telemàticamente amb el COEINF, demanar modificacions pel que fa a la seva situació col-legial, a la seva fitxa i dades i iniciar tràmits relatius al seu exercici professional. Així com permet al ciutadà i consumidor un canal per informar-se i tramitar queixes.

Accedeix a e-Col·legi

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook