Destacat »

7 gener 2019 – 9:00

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica tindrà lloc el proper 21 de febrer de 2019 a l’Auditori de Barcelona. En Quim Masferrer hi serà, i tu? No et perdis la gran trobada del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi, Destacat

El TecnoCampus assessorarà en emprenedoria els/les col·legiats/des del COEINF

Submitted by on 6 març 2013 – 9:00No Comment
Share Button

El president de la Fundació TecnoCampus Mataró-MaresmeMiquel Rey, i el degà del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya, Mingo Olmos, han firmat un acord de col·laboració entre les dues institucions. Un dels aspects principals d’aquesta col·laboració té a veure amb l’emprenedoria, ja que el TenoCampus posarà a l’abast del col·legiats/des els serveis de suport a l’emprenedor de què disposa.

Tecnocampus, com a parc científic i d’innovació, presta el servei de suport a l’emprenedoria amb l’objectiu d’estimular un nou teixit econòmic, focalitzant el seu interès i esforços en l’emprenedoria relacionada amb els àmbits estratègics d’activitat vinculats entre altres al sector TIC.

És objectiu d’aquest conveni potenciar i donar resposta a les inquietuds emprenedores de col·legiats/des del COEINF, amb la identificació, assessorament i seguiment de projectes d’emprenedoria de base tecnològica i/o innovadora, realitzada mitjançant els serveis per a la creació d’empreses de que disposa el Tecnocampus, incloent:

  • Oferta de Serveis Integrals de Suport a l’Emprenedoria
  • Impartició de sessions informatives, conferències o tallers de sensibilització en matèria d’emprenedoria
  • Accès als Premis Cre@tic Tecnocampus
  • Accès al Programa d’alt rendiment INNO-EMPREN
  • Accés a Incubadora TCM dels projectes empresarials

Per la seva banda, el Col·legi participarà i farà difusió en activitats relacionades amb el seu àmbit que es facin en el parc, incorporant-se al Consell Sectorial dels estudis d’Enginyeria en Informàtica de l’Escola Politécnica Universitària de Mataró (EUPMt), òrgan assessor amb l’objectiu d’estrènyer lligams amb les entitats i institucions vinculades al sector empresarial.

Més informació: Tecnocampus

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook