Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Crowdfunding laboratori d’aplicacions mòbils a la FIB

Submitted by on 21 octubre 2013 – 17:00No Comment
Share Button

La UPC ha engegat la iniciativa Suma UPC per el finançament colectiu de projectes, que té com a objectiu ampliar i diversificar les fonts de finançament de projectes innovadors i, al mateix temps, projectar a la societat el seu compromís en impulsar el desenvolupament científic i tecnològic. Els diferents membres de la comunitat UPC han tingut un període per presentar propostes de projectes i en base uns criteris de selecció el dia 16 d’octubre es publiquen a la plataforma goteo.org.

Una de les propostes seleccionades ha estat el projecte que es va presentar des de l’inLab FIB per tal de tal d’ampliar el laboratori d’aplicacions mòbils de la Facultat amb ordinadors Apple que permetin als estudiants formar-se en programació d’Apps per a dispositius iOS (iPhones, iPads,..).

El laboratori estarà disponible també per a titulats en situació d’atur i entitats sense ànim de lucre. L’objectiu final és incorporar al mercat laboral professionals o emprenedors en aquest àmbit en les millors condicions.

Suma’t al Laboratori d’aplicacions mòbils

Més informació: vídeo

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook