Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Línies ICO 2009

Submitted by on 1 febrer 2009 – 23:40No Comment
Share Button

Aquest any, Banc Sabadell, entitat col·laboradora del Col·legi, ha tornat a subscriure amb l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) les línies de finançament subvencionat per al desenvolupament o inici d’activitat denominades “Pla de Foment Empresarial 2009”, junt amb altres línies destinades a dotar les empreses espanyoles de finançament subvencionat per pal•liar tant com es pugui les dificultats derivades de la conjuntura de crisi econòmica i financera actual.

Les línies més destacades d’aquesta campanya són:

LÍNIA ICO – PIME 2009

Línia adreçada a pimes, comerços i autònoms per finançar actius fixos productius, que té com a principals novetats:
– Possibilitat de finançar per mitjà de préstec o lísing fins al 100% del projecte d’inversió.
– També permet accedir com a segona opció a finançament complementari per mitjà de préstec a tres anys. En aquest cas, el finançament en l’actiu fix haurà de significar un mínim del 60% del finançament total.

LÍNIA ICO – LIQUIDITAT 2009

Destinada a totes aquelles empreses pimes, comerços i autònoms per tal de dotar-les de major liquiditat per mitjà d’un préstec a tres anys amb sis mesos de carència inclosos, i amb la possibilitat d’amortització mensual o trimestral.

Per a qualsevol consulta o ampliació de la informació, poden visitar qualsevol oficina de (SabadellAtlántico / Banco Herrero / Solbank) o trucar al 902 323 555.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook