Destacat »

12 juny 2020 – 17:00

Els camins en bona companyia sempre són bons camins. No importen les pujades, les baixades ni els entrebancs -previstos o no-. Giravolts que rodegen muntanyes immenses que molt sovint són miratges.
L’honor de rebre la confiança …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

El Ministeri de Ciència i Innovació està totalment desorientat

Submitted by on 14 febrer 2009 – 3:23No Comment

“Els Enginyers en Informàtica no tenen els mateixos drets? A ells se’ls oferix una alternativa de fixar uns documents sense caràcter normatiu i anem, de regulació ja, ni se’ls parla. És més, vostè diu com Ministra en alguna resposta que ens ha atès que no té competències sobre aquest tema, no obstant això ells, ELLS, es dirigeixen a la Vicepresidenta del Govern en funció de l’acord al que van arribar el dia 9 i la pròpia Vicepresidenta els remet a la Ministra de Ciència i Innovació, i jo em pregunto, no és vostè aquesta Ministra de Ciència i Innovació? Alguna cosa hauríem de fer en aquest país per a tractar de solucionar aquest problema.”
Jesús Vázquez Abad, Diputat pel partit Popular en la Comissió de Ciència i Innovació (10/02/2009)

“La regulació professional és absolutament independent de la regulació acadèmica, són àmbits competencials distints, però entenent la importància que té la coordinació dels dos àmbits estem treballant conjuntament tant amb el Ministeri d’Indústria com amb el Ministeri d’Economia. Independentment d’aquest diàleg permanent, hem treballat en l’àmbit suggerit pel Senat. Intentem donar una solució a les inquietuds dels Enginyers Informàtics des del Ministeri de Ciència i Innovació, amb el marc acadèmic de referència. La fitxa no la podem establir oficialment ja que la professió no està regulada, però el sistema estaria preparat en el cas que s’arribés a regular…” “Tenim que veure quina cabuda té la informàtica i la química en el marc de la nova Directiva Europea de Serveis. Cal treballar en diversos plànols, però cal donar resposta a la inquietud d’un col·lectiu, com és el col·lectiu d’Enginyers Informàtics, i així ho hem fet …”

Cristina Garmendia Ministra de Ciència i Innovació en la Comissió de Ciència i Innovació (10/02/2009)

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin