Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

La V Big Band posarà música a la Nit

Submitted by on 27 gener 2014 – 9:00No Comment
Share Button

Els assistents a la 19a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 20 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya (Avda. Diagonal, 661-671, BCN), també podran gaudir de bona música. La V Big Band, de Vilanova i la Geltrú, serà l’encarregada d’amenitzar l’acte, que presidirà Artur Mas, President de la Generalitat.

Aquesta formació musical, dirigida per Jordi Paulí, la formen estudiants de nivell avançat i també professionals que interpreten diferents estils musicals: des del swing i el funk, al blues i el latin jazz. “Els assistents podran escoltar i veure saxòfons, trompetes, trombons, piano, bateria i baix –comenta Paulí, i afegeix: “En definitiva, podran gaudir de la bona música que perdura en el temps”.

Conferència d’Andreu Veà i lliurament de premis

La conferència inaugural de la 19a Nit (que després de l’èxit de l’anterior edició, tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) anirà a càrrec de l’emprenedor i ‘teleco’ Andreu Veà, que explicarà “com vam crear Internet”. De fet un dels “pares” d’Internet (i vicepresident de Google), Vint Cerf, també hi intervindrà via vídeo.

La Nit és alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l’any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que en la seva segona edició premiaran al CIO de l’any i a la responsabilitat social) i el Premi d’Honor de La Nit.

Més informació i inscripcions: La Nit // early bird fins al 31 de gener!

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook