Destacat »

16 Juliol 2019 – 17:00

El pla estratègic en intel·ligència artificial de Catalunya està obert a un procés participatiu on la ciutadania i entitats del sector podran presentar esmenes fins al 15 d’octubre
S’ha elaborat  des del departament de polítiques digitals …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Casa Orange

Submitted by on 12 Febrer 2008 – 22:42No Comment
Share Button

Quantes il·lusions caben a casa teva?
Amb motiu de la celebració a Barcelona d’una de les trobades mundials més importants sobre la tecnologia mòbil, la fira 3GSM, Orange vol crear un espai obert al públic general en el qual el ciutadà pugui conèixer i gaudir de les tecnologies més punteres en un entorn proper i gratuït.

b237_orange.jpg

L’objectiu és mostrar a la ciutadania l’experiència de gaudir d’aquestes tecnologies, dirigides al consum personal i als entorns de la llar i de l’empresa. Molts d’aquests serveis, en català i pensats per al ciutadà català, han estat desenvolupats gràcies a l’estreta col·laboració d’Orange amb la Generalitat.

En l’apartat d’empreses es presenten serveis com el Windows mobile en català, el caça logos, el caça anuncis o els codis 2D. La Casa Orange també inclou els avenços desenvolupats per l’operador en l’àmbit de l’e-administració -com la signatura digital o les pantalles per a ajuda ciutadana- i les diferents aplicacions d’e-salut -com el control remot de malalties cròniques. L’exposició es pot visitar gratuïtament als jardins del Palau Robert i estarà oberta al públic del 7 al 14 de febrer.

Més informació: http://www10.gencat.net/probert/catala/noticies/n96_expoorange.htm

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook