Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Augmented Reality Games Hackathon

Submitted by on 11 març 2014 – 9:00No Comment
Share Button

I2CAT organitza l’Augmented Reality Hackaton el 15 de març dins el marc del projecte FIcontent i amb col·laboració amb Barcelona the Labuna activitat d’un dia que vol reunir un grup de desenvolupadors i creatius per crear, d’una manera divertida, aplicacions de realitat augmentada.

Els participants podran participar en un sol, o combinació dels 4 reptes que es presentaran i que estan descrits a la web. Al final del dia es tindrà l’oportunitat de presentar les aplicacions i competir per un dels 3 premis en metàl·lic.

Durant el hackathon s’oferiran begudes i menjar per no perdre el ritme. El temps corre!

Qui hi pot participar? El hackathon està obert a tothom que vulgui participar i la inscripció és gratuïta. La única condició és formar equips de 2 a 4 persones i portar el vostre propi ordinador (i dispositius mòbils si ho considereu necessari). La data límit per inscriure’s el dijous 13 de març de 2014 a les 17.00h.

Us podeu registrar mitjançant el següent link.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook