Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Formació especialitzada en seguretat informàtica d’Internet Security Auditors

Submitted by on 4 març 2014 – 9:00No Comment
Share Button

Internet Security Auditors organitza formació continuada especialitzada en seguretat informàtica que dona accéss a certificacions de reconeixement internacionals com: Payment Card Industry Professional (PCIP), Certified Information Systems Security Professional (CISSP), EC-Council, ISO/IEC 27001, ISO 22301/BS 25999 i ISO/IEC 20000, Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI). 

Properament els següents cursos:

Certified Ethical Hacker (CEH), 10-14 de març

CEH és la certificació oficial de hacking ètic des d’una perspectiva independent de fabricants. El Hacker Ètic és la persona que porta a terme intents d’intrusió en xarxes i/o sistemes utilitzant els mateixos mètodes que un Hacker. L’objectiu d’aquesta certificació és adquirir coneixements pràctics sobre els sistemes actuals de seguretat per esdevenir un professional del hacking ètic.

Més informació

ISO / IEC 27001 Implementation, 1-3 d’abril

L’objectiu d’aquest curs és el de proveir als assistents dels coneixements per a la implantació d’un SGSI que compleixi amb els requeriments de la ISO / IEC 27002:2007 (antiga ISO / IEC 17799:2005) i aconseguir la certificació ISO / IEC 27001:2005.

Més informació

Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI), 5-9 de maig

CHFI és la certificació oficial d’investigador forense acreditada pel EC-Council. L’objectiu d’aquesta certificació és adquirir coneixements pràctics sobre el procés de detecció d’atacs de hackers i extreure, de la manera apropiada, evidències digitals que serveixin per informar del crim i dirigir auditories per prevenir futurs atacs.

Més informació

CISSP Information Systems Security Architecture Professional (CISSP-ISSAP), 13-16 de maig 

Sent la primera certificació de seguretat de la informació acreditada amb el reconeixement ANSI ISO, la certificació CISSP proporciona als professionals de la seguretat de la informació d’una objectiva mesura de validesa i professionalitat reconeguda a nivell internacional.

Més informació

Gràcies a l’acord de col·laboració entre el COEINF i Internet Security Auditors col·legiats/des del COEINF tenen un 10% de descompte en el cost dels diferentes programes. Segons el programa també hi ha descomptes per inscripció anticipada i descomptes per estar en situació d’atur.

Consulta el calendari global de formació d’Internet Security Auditors.

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook