Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Smash Tech Digital Marketing

Submitted by on 18 març 2014 – 9:00No Comment
Share Button

El 1er. Smash Tech Seminar, un esdeveniment de dos dies que en la seva primera edició estarà centrat en el Digital Màrqueting. Aquest 21 i 22 de març de 2014 vine al Mobile World Centre de Barcelona i sigues part de ST que torna amb més conferències, més Master Classes i activitats extres de networking on aprendràs, t’actualitzaràs i connectaràs amb professionals del sector.

En aquesta oportunitat ens acompanyaran empreses capdavanteres del Màrqueting Digital tals com: Hootsuite, Zyncro, Elogia, Social Win, SEOCOM, The Plan Company, IEBS, KSom, entre d’altres; amb les quals podrem discutir sobre estratègies SEO, SEM, Social Media, Inbound MKT i mètriques per realitzar campanyes d’èxit i incrementar el ROI de la teva empresa.

A diferència d’altres edicions, aquesta consta de dos dies intensius de classes, conferències i d’una activitat de networking alternativa “Dis-Connect”, en la qual tindràs l’oportunitat de compartir amb altres professionals en un ambient més relaxat i gaudir d’un tast de Gin Tonics: un espai ideal per fer networking i nous contactes.

Assisteix a Smash Tech Seminar el lloc de trobada per a la innovació i la tecnologia digital. Un espai on coincideixen diferents sectors per crear un ecosistema influent en el futur de la tecnologia digital.

Assistència gratuïta a les conferències. La Master Class tenen cost. Col·legiats/des del COEINF tenen un 20% de descompte al ser entitat col·laboradora dels smashtechs. Demana el codi a secretaria@enginyeriainformatica.cat

Més informació i agenda: Smash Tech

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook