Destacat »

31 octubre 2018 – 20:00

Inscriu-te i vine a la Lul·liana 2018!
Com cada any, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Apps4BCN Live: Born in Barcelona

Submitted by on 11 març 2014 – 17:00No Comment
Share Button

Reptes i oportunitats que Barcelona ofereix per a l’emprenedoria tecnològica i l’expansió internacionalL’Ajuntament de Barcelona et convida a assistir a una nova edició de l’Apps4bcn Live el 13 de març de 2014 de 13:00h a 14:30h a l’eShow Barcelona – Fira de Barcelona, Pavelló 1, Montjuïc.

En aquesta ocasió, es debatrà el concepte “Born in Barcelona”: reptes i oportunitats que Barcelona ofereix per a l’emprenedoria tecnològica i l’expansió internacional. És Barcelona un bon lloc per emprendre i fer negoci amb la tecnologia? Quins models d’èxit estan funcionant? Com es compara amb altres ciutats del món? Disposem del talent apropiat? Tenim cultura de negocis internacional? Com influeix la qualitat de vida?

Per respondre totes aquestes preguntes l’acte comptarà amb la participació de Carlos Blanco, Executive Chairman d’Akamon Entertainment, Christian Rodríguez, CEO i fundador de ByHours.com, i Nacho Sánchez, CEO d’InQBarna, que, des de diferents fases del seu procés d’expansió, ens transmetran les seves experiències reals d’èxit i superació de dificultats.

Les places són limitades i la inscripció és gratuïta. Amb la inscripció a aquest acte rebràs un codi per a la teva inscripció gratuïta a l’eShow, el principal esdeveniment de negocis digitals de Barcelona.

Més informació i inscripcions: Apps4Bcn Live

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook