Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Presentació Barcelona Capital de la Innovació

Submitted by on 31 març 2014 – 9:00No Comment
Share Button

L’Ajuntament de Barcelona (bcn.cat), l’Associació d’Antics Alumnes de la FIB (FIB Alumni) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) organitzen el proper 22 d’abril a les 18:30 la presentació de Barcelona iCapital a l’auditori de Telefónica Torre Diagonal 00 (mapa).

El passat 11 de març la Comissió Europea va atorgar a Barcelona el guardó de Capital Europea de la Innovació (iCapital), sent la primera ciutat que rep aquest guardó, per la utilització de les noves tecnologies al servei i benefici de ciutadans i ciutadanes: open data, smart city, innovació social, …

L’objectiu d’aquest acte és compartir els principals aspectes diferencials de Barcelona i tasca de l’IMI per assolir aquest reconeixement, així com el full de ruta previst per continuar innovant. Més informació: iBarcelona.

Programa

18:15 acreditacions

18:30 benvinguda, Xavier Llobera, Vicedegà d’Innovació del COEINF

18:40 Barcelona iCapital, Maria Galindo, Directora de BIT HABITAT – Barcelona Institute of Technology for the Habitat i Eduard Martin, Director d’Innovació de l’Ajuntament de Barcelona i Vicedegà de Societat del Coneixement del COEINF

19:30 debat

19:50 cloenda, Albert Pallejà, President de FIB Alumni

Al final de l’acte, copa de cava networking.

Assistència gratuïta. Places limitades. Inscripcions al següent formulari data límit 17 d’abril. (per motius de seguretat és imprescindible informar el DNI).

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook