Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Admesa a tràmit la Proposició de Llei per a la creació del CCII

Submitted by on 13 març 2009 – 20:04No Comment
Share Button

El dia 10 de març apareix en el Butlletí Oficial de les Corts la Proposició de Llei per a la creació del Consell General de Col·legis Professionals d’Enginyeria en Informàtica i la Proposició de Llei per a la creació del Consell General de Col·legis Professionals d’Enginyeria Tècnica en Informàtica.

Sens dubte aquesta és una molt bona notícia per a tots els Enginyers i Enginyers Tècnics en Informàtica de Esapaña. La creació d’aquests organismes ens donaran l’oportunitat de representar a la nostra professió davant qualsevol organisme públic a nivell nacional i internacional. Després de més de 30 anys podrem tenir la nostra pròpia veu i defensar els interessos dels Enginyers i Enginyers Tècnics, que fet i fet són també els interessos de tots els ciutadans, i així no deixar que uns altres opinin en el nostre lloc, marginant a un col·lectiu tan nombrós i important en el nostre país.

Bon moment per esoldre el greuge comparatiu que pateix l’Enginyeria en Informàtica respecte a la resta d’enginyeries, tal com ens han promès solucionar els representants del Govern amb els quals hem tractat aquests últims mesos.

Proposición de Ley de creación del Consejo General de Colegios Profesionales de Ingeniería en Informática

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook