Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Professió

Jornades d’Informació i Selecció del Sector TIC a Alemanya

Submitted by on 16 abril 2014 – 9:00No Comment
Share Button

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) organitza aquest procés de selecció que s’emmarca en el projecte de cooperació EURES amb Alemanya dut a terme per les xarxes EURES Espanya i EURES Alemanya i desenvolupat des de febrer de 2011.

En aquest cas comptarem amb la presència de diverses empreses alemanyes que cerquen professionals del sector TIC. Totes les ofertes es poden consultar en aquest enllaç. Cada una d’elles disposa d’unes dades de contacte i una referència per presentar les candidatures amb data límit 27 d’abril. Els perfils rebuts que compleixin els requisits s’enviaran a l’empresa sol·licitada perquè valori dur a terme una entrevista personal amb la persona candidata el dia 9 de maig.

El primer dia, el 8 de maig, serà de portes obertes, de manera que tant si us han concedit una entrevista com si no podreu accedir al recinte durant tot l’horari d’oberturaper a visitar els estands de les empreses i entitats presents. De 10:00 a 18:00 a l’Espai Pujades 350C/ Pujades, 350. 08019 Barcelona

Al llarg del dia 8 diverses empreses i entitats duran a terme presentacions sobre els seus serveis o sobre temes rellevants com els nivells de llengües requerits o les condicions de vida i treball a Alemanya al sector de l’enginyeria. Fulletons amb les presentacions i els seus horaris s’entregaran a l’entrada.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb EURES Barcelona eures.seleccio.soc@gencat.cat

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook