Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Smash Tech Summit Developers

Submitted by on 7 maig 2014 – 9:00No Comment
Share Button

Smash Tech ha preparat una nova edició pensant especialment en el cor del treball i negoci del present digital des de diferents i complementàries perspectives: programació, maquetació i disseny seran el plat principal a la disposició d’els qui desitgin treure el major profit de les properes xerrades i Master Classes. L’Smash Tech Summit Developers serà el 28 de maig al Mobile World Centre de Barcelona.

Constarà amb aproximacions impartides per professionals del llenguatge PHP, UX/UI Design i el desenvolupament especialitzat per aplicacions mòbils. Estàs interessat en conèixer el procés per crear una app per Google Glass? Tot això i molt més podràs aprendre-ho en la propera edició de Smash Tech Summit dedicat a Developers no ho deixis passar!

El proper 28 de maig al Mobile World Centre de Barcelona es donaran cita grans ponents i desenvolupadors d’empreses destacades en el panorama tecnològic com: Atrapalo, Tuenti, ITGlass, TAPTAP, entre d’altres; que tindran com a objectiu formar, compartir i actualitzar als assistents sobre les últimes tendències en programació.

La trobada comptarà amb conferències gratuïtes, Master Classes de pagament i sessions de networking on els emprenedors, desenvolupadors, professionals del sector i importants bloggers de tecnologia tindran l’oportunitat de presentar-se, debatre i fer negocis.

Assisteix a Smash Tech Summit, un esdeveniment d’abast local on s’aborden els temes més destacats del panorama de la tecnologia digital i que busca crear una comunitat de “smashers” conformada per persones àvides de coneixement, motivació per aprendre i compartir la seva afició per les noves tecnologies.

Aprofita les promocions de venda anticipada que comencen amb descomptes des del 50% per a les activitats del dia fins al 14 de maig.

Més informació i registrar-te a Smash Tech Summit Developers

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook