Destacat »

20 octubre 2018 – 20:00

És indubtable que hem de fer un pas endavant, un pas decidit i definitiu. Un pas en el reconeixement de les nostres enginyeres, què són part decisiva en el nostre desenvolupament professional.
La creació de la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Esmorzar CTecno: Les TIC aplicades a la logística

Submitted by on 26 maig 2014 – 9:00No Comment
Share Button

El CTecno, en col·laboració amb Barcelona Activa, organitza la conferència “Les TIC aplicades a la logística: més competitivitat, més sostenibilitat”, segona activitat d’enguany del cicle d’esmorzars-networkings intersectorials que es va inaugurar el passat 2013.

L’esmorzar, que generarà diàleg entre els sector de la Logística i les TIC en un debat moderat per Jordi Gríful, president del Consell de Noves Iniciatives del CTecno i director general d’Avanade Spain, tindrà com a ponents Pere Roca, President executiu de la Fundació ICIL i director general de Districenter, Blanca Sorigué, directora general de SIL (Saló Internacional de la Logística i de la Manufactura) i Ignasi Armengol, director de B:SM (Barcelona: Serveis Municipals).

Els ponents explicaran la seva experiència i debatran entorn els beneficis que comporta l’aplicació de les TIC al sector de la logística (augment de vendes i de competència, col·laboració interempresarial, augment del know-how i millora en les habilitats dels treballadors.

L’acte, adherit al Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020, tindrà lloc el proper dijous 29 de maig a les 8:45 h a l’Auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (Roc Boronat, 117). Les inscripcions poden realitzar-se aquí.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook