Destacat »

12 juny 2018 – 9:00

Un llibre per a tots aquells que vulguin, pel seu compte, endinsar a aquest fascinant món del Deep Learning, Intel·ligència artificial, Keras i Machine Learning.

Jordi Torres, catedràtic de la UPC/BSC i col.legiat COEINF, acaba …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Barcelona Spark Meetup Big Data

Submitted by on 4 juny 2014 – 9:00No Comment
Share Button

Barcelona Spark Meetup format per un grup interdisciplinari de persones interessades en els àmbits més diversos de l’emergent món Big Data. El principal objectiu com a grup és reunir-se amb les persones interessades en aquesta tecnologia, escoltar sobre els seus projectes relacionats i passar una bona estona tots plegats. Com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments hi haurà fins i tot cerveses.

El proper dijous 12 de juny, a les 19:00 se celebra la primera trobada al Campus Nord de la UPC, amb la presentació del grup i que comptarà amb David Rodriguez, Director de Tecnologia d’Urbiotica, que parlarà d’Apache Spark com un entorn escalable i d’alta disponibilitat i Jordi Torres, Director de Recerca del Barcelona Supercomputing Center, que explicarà els objetius i oportunitats del grup així com el roadmap previst.

Apache Spark és un dels projectes més actius del món Big Data, amb més contribuents en l’últim any que Hadoop. T’interessa el món del Big Data? Tens algun dubte de per a què s’utilitza i quin tipus de problemes es pot resoldre?

El mateix dia s’organitza una visita guiada al Marenostrum, a les 18:00, un dels supercomputadors més potents d’Europa i situat a la capella de Torre Girona.

Més informació i inscripcions: Barcelona Spark Meetup

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook