Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Esmorzar CTecno: La innovació tecnològica en la indústria del tèxtil i del turisme

Submitted by on 3 juny 2014 – 9:00No Comment
Share Button

El CTecno, en col·laboració amb Barcelona Activa i dins el marc del Cicle de la Innovació Tecnològica Catalunya 2020, organitza un nou esmorzar-networking sota el títol “La innovació tecnològica en la indústria del tèxtil i del turisme”. L’acte, que se celebrarà dins el saló BIZ Barcelona 2014, tractarà sobre la sinergia existent entre les TIC i els sectors del turisme i del tèxtil-moda inclosos en l’estratègia RIS3CAT.

Dirigit a PIMES, emprenedors i innovadors, l’esmorzar comptarà amb dos conferències diferenciades. La primera, titulada “La innovació i el sector del tèxtil, una oportunitat per a les pimes” comptarà amb la ponència de Sergi Artigues (Leitat) i una taula rodona moderada per Alessandro Manetti (IED BCN) i amb la participació de Laura Morata (Madre Mía del Amor Hermoso), Miquel Ridao (Sensing TEX) i  Judit Sendra (Endor Nanotechonologies).

La segona, titulada “La innovació tecnològica aplicada al turisme” serà introduïda per la ponència de Marc Torrent (BDigital) i comptarà amb una posterior taula rodona moderada per Turisme de Barcelona i amb la participació de Jordi Marín (Indra), Jaume de Castellví (Avanade), Mario Velando (Cast-Info), Ivan González (Penteo), Joan Carrillo (Concatel), Marc Granados (Nexica) i David López (Fhios).

L’acte tindrà lloc el proper dijous 5 de juny de 10:00 a 12:00 dins el BIZ Barcelona (Fira de Montjuïc, Palau 5, nivell 1, Àrea networking 2). És imprescindible inscripció i obtenció d’entrada gratuïta a través d’aquest correu electrònic: inscripcio.ctecnobiz@ctecno.net

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook