Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

La 14a edició dels Premis Creatic cerca els projectes més innovadors

Submitted by on 25 setembre 2014 – 17:00No Comment
Share Button

Promoure l’emprenedoria i el desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme i oferir suport econòmic i logístic als nous projectes empresarials. Aquests són els principals objectius dels Premis Creatic, que organitzen el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró amb el suport del programa BStartup del Banc de Sabadell, l’empresa SIRSA, ACCIÓ i el bufet Rousaud Costas Duran.

El certamen, que enguany celebra la 14a edició, està adreçat a emprenedors amb projectes tecnològics i innovadors de nova creació i a empreses constituïdes el 2014. Les propostes han d’incorporar una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés productiu o d’un mètode de comercialització o d’organització. A més, aquesta millora ha de suposar un avantatge competitiu.

Es poden presentar projectes empresarials fins al proper 13 d’octubre.

A banda de premis en metàl·lic de fins a 8.000 €, els guanyadors rebran una bonificació del 50% per instal·larse en una oficina de la incubadora del TecnoCampus. El lliurament dels guardons està previst per al 20 de novembre.

Més informació Premis CreaTIC

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook