Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Presentació d’SmartCAT

Submitted by on 14 novembre 2014 – 9:00No Comment
Share Button

L’estratègia Smart de Catalunya

Acte de presentació d’SmartCAT que es durà a terme dins del marc de l’Smart City Expo World Congress el 19 de novembre a les 16:30 a la Sala 7 de Fira Gran Via (Av. Joan Carles I, 64 – 08908, L’Hospitalet de Llobregat).

Comptarà amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Felip Puig, del director de Net Futures de la Unió Europea, Sr. Mario Campolargo, i del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i membre del Consell Assessor del COEINFSr. Jordi Puigneró.

Des de la Generalitat de Catalunya s’impulsa l’estratègia SmartCAT, amb la qual s’estén el concepte d’Smart City a nivell de país per convertir Catalunya en una Smart Region d’abast internacional, que tregui avantatge de l’ús de la tecnologia i la informació digital per tal d’innovar en serveis públics, impulsar el creixement econòmic i convertir-nos en una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

Assistència gratuïta. Aforament limitat. Cal formalitzar la inscripció emplenant aquest formulari. Un cop inscrit, rebràs un correu de confirmació.

Etiquetes: , , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook