Destacat »

14 Octubre 2019 – 10:00

Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a penes de presó per a 9 líders polítics i …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Jornada Agile CAS2014 The next management

Submitted by on 18 Novembre 2014 – 9:00No Comment
Share Button

Vols saber com Apple, Google o Amazon aconsegueixen crear equips d’alt rendiment, enfocats en l’aportació de valor?

Agile Spain, associació compromesa amb les metodologies àgils i el desenvolupament del programari Àgil i PMI Barcelona Chapter organitzen la Jornada Agile CAS2014 The next management, 4 i 5 de desembre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

Després de les edicions celebrades a Madrid, Castelló, Càceres i Bilbao, aquest any rebrà un total de 700 persones d’un perfil majoritàriament executiu, és l’escenari ideal per a la divulgació de les metodologies àgils en l’àmbit empresarial, universitari i en centres d’investigació. A més de mantenir el focus en el creixement de la comunitat àgil, en aquesta ocasió, la principal ambició és impactar en el món del management, compartint amb aquest la nostra visió del lideratge, la innovació, la motivació, l’eficiència i l’excel·lència.

Les conferències s’organitzen en 7 tracks (Enterprise Agile, Delighting Products, Agile 101, Agile Management, Dev practices and Craftsmanship, Agile+ i Collaboration, Culture and Teams) amb més de 50 xerrades inspiradores concentrades en dos dies, que canviaran la teva forma d’entendre el management. Veure agenda.

Descompte del 10% per a col·legiats/des del COEINF. Demana el codi descompte a secretaria@enginyeriainformatica.cat

Més informació: CAS2014

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin