Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Congrés de Govern Digital 2015

Submitted by on 16 gener 2015 – 9:00No Comment
Share Button

Els propers 21 i 22 de gener Fira de Barcelona acollirà la primera edició del Congrés de Govern Digital, organitzat per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Empresa i Ocupació, i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

El Congrés de Govern Digital pretén ser un espai de trobada i d’intercanvi de coneixement, amb experiències i debat sobre les infraestructures que han de permetre una bona governança i una gestió pública eficient, estructurant una administració oberta i innovadora que doni resposta real a les demandes i expectatives de la societat. Concebut com un fòrum d’intercanvi d’experiències i solucions per aconseguir una administració més propera al ciutadà, més àgil i eficient, el Congrés de Govern Digital serà la principal trobada dels màxims responsables de les diferents administracions públiques de Catalunya, les principals empreses dels sectors de les noves tecnologies i la gestió de la governança, i dels més importants experts en aquesta matèria, tant a nivell internacional com local.

El congrés està estructurat en set eixos temàtics: innovació pública, governança i gestió del canvi, agenda digital, marc normatiu, transparència i govern obert, identitat digital i serveis a empreses.

Entre els objectius concrets del congrés hi destaquen la posada en valor del paper de la Generalitat de Catalunya i de l’AOC en la nova administració catalana, així com de les experiències en marxa, els projectes en procés de llançament i les oportunitats de col·laboració. Aquesta primera edició, que preveu una assistència de més de 800 persones, comptarà a més amb una zona permanent de networking per a empreses proveïdores de serveis tecnològics i de consultoria estratègica i organitzativa.

Gratuït per a personal AAPP; 240 EUR + IVA per a la resta.

Més informació i inscripcions: Congrés de Govern Digital 2015

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook