Destacat »

16 febrer 2018 – 9:00

El president del Parlament, Roger Torrent, presidirà el proper  dijous, 22 de febrer, la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, la primera gran trobada de l’any que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions del món TIC del …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

UOCMeet – Impressió 3D

Submitted by on 23 gener 2015 – 9:00No Comment
Share Button

UOCmeet és una trobada periòdica que impulsa la comunitat de graduats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i que compta amb el suport de UOC Alumni. Aquestes trobades són sessions monogràfiques en que es fomenta el debat i la participació dels assistents, en un entorn informal, divertit, però també amb una voluntat de qualitat i rigor com a espai de networking.

El proper UOCmeet serà el 28 de gener a les 19:00 al Mobile World Centre,  (C/ Fontanella, 2 – 08002, Barcelona) sobre impressió 3D. La moda “home made”, allò que està fet a casa, reuneix adeptes a cabassos i els més traçuts s’atreveixen amb pa, pastisseria, vànoves i mobles, per posar alguns exemples. S’espera que aquesta tendència experimenti un auge encara més gran gràcies a un estri revolucionari: la impressora 3D.

Alguns experts del sector ja parlen de “tercera revolució industrial” perquè canviarà la manera de produir, distribuir i consumir els productes i, a més, es durà a terme en l’esfera personal. Els objectes podran personalitzar-se, fabricar-se a mida i adaptar-se a les necessitats de cada usuari, ja sigui un banc com el de la imatge o bé una pròtesi ortopèdica.

Al proper UOCmeet, es vol  atansar amb aquesta tecnologia innovadora, més enllà de parlar dels avantatges que ofereix i els reptes que té per davant. Es mirarà d’entendre’n el funcionament i s’admirarà, es tocarà i s’hi jugarà, si s’escau. Per això es pregunta: si poguessis imprimir en tres dimensions el que fos, què seria?

Assistència gratuïta. Inscripcions al següent formulari.

La sessió també es podrà seguir amb streaming amb la etiqueta: #UOCmeet en directe.

 

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook