Destacat »

21 Novembre 2019 – 9:00

La Comissió de Dones i Igualtat de L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals ha posat en marxa aquest any el Cicle de conferències Dona i Professions Col·legiades, amb el suport de la Direcció General d’Igualtat de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Oracle Day 2015: Digital Disruption

Submitted by on 11 Març 2015 – 17:00No Comment
Share Button

Oracle organitza l’Oracle Day Fes de la disrupció digital una oportunitat per a la innovació el proper 17 de març de 9:00 a 14:00 a l’Auditori AXA, Av. Diagonal, 547 08029 Barcelona on Oracle presenta les novetats i tendències.

És tradició que durant aquestes jornades compartim amb els assistents, testimonis de clients que són referents en innovació i tecnología. Aquest any tenim ja confirmats clients com CaixaBank i Würth España que ens parlaran dels seus projectes Big Data I Mobilitat, I en breu anirem incorporant d’altres clients a l’agenda.

A més a més, aquest any en 2 sessions en paral.lel i de la mà d’experts d’Oracle com  Neil Shollay, Head of Oracle Digital, Oracle EMEA i Pau Contreras, Senior Director, Business Development & Innovation + partners estratègics per tractar:

  • La nova estratègia de Cloud i Mobilitat
  • Big Data & Analytics e Internet of things

Tot això de la mà del mestre de cerimònies més “disruptiu” d’aquest segle, Xavier Deltel

Més informació: Oracle Day 2015

Assistència gratuïta. Inscripcions al següent formulari.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin