Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments, Notícies

gigaTIC 2015: Implicacions de l’ús de la Tecnologia a la Ciber-Era

Submitted by on 16 març 2015 – 9:00No Comment
Share Button

Un cop més itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, ​​uniran les seves forces en la novena edició del que és ja l’esdeveniment més consolidat i de major rellevància a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Seguretat, Govern i Gestió de Serveis TIC, organitzant la segona edició del congrés bianual conjunt gigaTIC, que s’alterna amb el congrés Internacional CIMA (Congrés Iberoamericà de Millors Pràctiques)

El Congrés gigaTIC 2015, sota el lema “Implicacions de l’ús de la Tecnologia a la Ciber-Era”, se celebrarà el dia 16 d’abril de 2015, a l’auditori de Telefònica de Diagonal 00 de Barcelona, ​​on es parlarà i es compartiran continguts i millors pràctiques de seguretat, Governança i Gestió de Serveis TI, (Cobit tm 5, ITIL® 2011, ISO / IEC 20000, ISO 38500, ISO 27000, Lean IT, Ciber-Seguretat, Big Data, Smart Cities, Cloud Computing, etc. .), es presentaran casos pràctics de Seguretat, Governança i Gestió i on es debatran els temes més candents de la professió (Innovació, Factor Humà, Canvis Organitzatius, Mobilitat, Tendències en l’Era Digital, etc.).

Preu 80 EUR + IVA. Places limitades. El COEINF com a entitat col·laboradora disposa de 10 invitacions per a col·legiats/des. Si estàs interessat envia un mail a secretaria@enginyeriainformatica.cat per sol·licitar la teva invitació. Inscripcions al següent formulari.

Més informació: gigaTIC

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook