Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Les TIC, les infraestructures d’Estat del segle XXI

Submitted by on 13 març 2015 – 9:00No Comment
Share Button

Cicle “Estructures d’Estat vistes per santcugatencs”

Les TIC, les infraestructures d’Estat del segle XXI és la primera ponència amb què arrenca el cicle “Estructures d’Estat vistes per santcugatencs”, organitzada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el 19 de març a les 19:30 al Trade Center (Av. Corts Catalanes, 5 – 08173, Sant Cugat del Vallès).

La sessió anirà a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i membre del Consell Assessor del COEINF, i girarà entorn de tres eixos: Enxarxar Catalunya, Assegurar Catalunya i Digitalitzar Catalunya.

Sobre el cicle

El cicle “Estructures d’Estat vistes per santcugatencs” reuneix protagonistes que intervenen en la implantació  dels sistemes de construcció nacional de la Generalitat de Catalunya i santcugatencs amb l’objectiu de donar a conèixer de primera mà els mecanismes i estructures que han de permetre la construcció, reconeixement internacional i situació en el món de l’Estat català.

Assistència gratuïta.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook