Destacat »

20 octubre 2020 – 17:00

Un any més, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya celebra la Lul·liana en un acte commemoratiu del seu patró, Ramon Llull. Enguany, tindrà lloc el dia 26 de novembre, a les 18:30h. Serà …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

FIB Alumni: Què és i què fa un ‘Data Scientist’? Una professió del segle XXI

Submitted by on 10 abril 2015 – 9:00No Comment

FIB Alumni organitza la sessió Què és i què fa un ‘Data Scientist’? Una professió del segle XXI el 22 d’abril  a les 19h en la Sala d’Actes de la FIB (Campus Nord-Edifici B6).

Els conceptes de ‘Data Scientist’ i ‘Data Science’ han aparegut recentment com a professió i com a disciplina acadèmica en sí mateixa. Aquesta “ciència de les dades”, nascuda del mètode científic, està lligada als mons del “Big Data” i “Cloud computing”. Això significa que és una disciplina exigent i avançada, que requereix habilitats en anàlisi estadístic de dades, en aprenentatge automàtic i en explotació de grans volums d’informació, així com el coneixement profund de diferents llenguatges de programació.

El ponent de la xerrada serà Lluís A. Belanche Muñoz, que parlarà d’aquesta disciplina, dels reptes que planteja i de les oportunitats que obre pels estudiants i els professionals (presents i futurs) de la UPC.

Assistencia gratuïta. Inscripcions al següent formulari.

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin