Destacat »

https://www.instagram.com/automoyka_himchistka_kiev Instagram Блеск 11 gener 2018 – 9:00

Facebook Блеск El COEINF, juntament amb l’Associació /Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) i amb l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (telecos.cat), hem mantingut sempre una clara voluntat de servei als professionals de l’enginyeria i a la societat. …

Read the full story »
Instagram Детейлинг watch Col·legi

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг Formació

Instagram Автостудия Глянец formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Campus d’Estiu 2015 CodeLearn, Computational Thinking

Submitted by on 26 maig 2015 – 17:00No Comment
Share Button

Codelearn ja té apunt els Campus d’Estiu que es duran a terme al territori durant el mes de juny i juliol de 2015, on els nens, nenes i joves podran passar-s’ho d’allò més bé a la vegada que aprenen i desenvolupen un seguit d’habilitats útils i, cada dia més, imprescindibles per al seu futur.

Codelearn neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nens i adolescents. El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i es la nostra responsabilitat de dotar-los dels coneixements i habilitats claus per a que puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

El pensament computacional o “computational thinking” es una tècnica de solució de problemes que utilitza tècniques i conceptes informàtics.

El món actual funciona gràcies al “software” (programari). El programari és a tot arreu i forma part de les nostra vida quotidiana: internet, dispositius mòbils, cotxes, aparells mèdics, gps, etc. El “software” (o programari) és emprat en totes les disciplines i àmbits de la nostra vida i aquesta tendència augmenta i és cada vegada més forta.

Així com avui en dia no podem concebre que els nostres fills no sàpiguen anglès, és molt important adonar-nos que el pensament computacional (o la programació) es una habilitat indispensable que marcarà una forta diferència entre els que la posseeixen i els que no. La diferència serà abismal.

Campus programats

  • Introducció a la robótica, la programació i les noves tecnologies
  • Introducció a la robótica amb Lego Mindstroms
  • Programació a Minecraft amb Scritpcraft
  • Construim la nostra propia consola amb Arduino + Scratch Appinventor
  • Construim la nostra propia casa domotitzada amb Arduino
  • Programació de videojocs

Diferents edicions a Barcelona, Manresa, Solsona i Tarragona.

Es poden matricular nens a partir de que poden llegir amb facilitat (uns 6-7 anys) fins als 18. Els fills i filles de col·legiats/des del COEINF tenen un descompte del 15%.

Més informació: CodeLearn  o info@codelearn.cat

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook