Destacat »

4 abril 2019 – 9:00

Ja estan disponibles els vídeo-resums (versió de 4 minuts i de 40) de la 24a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que es va celebrar el passat 18 de març a l’Auditori de Barcelona. Si vas ser-hi, podràs …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Smart Logistics

Submitted by on 29 maig 2015 – 9:00No Comment
Share Button

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2015) la fira líder del sector a Espanya, el Mediterrani i el Sud d’Europa es celebra del 9 a l’11 de juny al Recinte Firal Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona, Avda. Reina Maria Cristina s/n, 08004 Barcelona.

Inclou la jornada Smart Logistics comptarà amb dues taules rodones dedicades a l’Smart Energy i l’Smart Innovation per debatre sobre eficiència energètica i nous models logístics. A més, s’hi presentarà el cas d’èxit de LOGICON i les iniciatives SmartCAT i iZAE. Més detalls al programa de la jornada.

Smart Logistics s’emmarca dins del Saló Internacional de Logística (SIL 2015),

Si t’hi inscrius a través de l’idigital, l’entrada et surt gratuïta! Només fins al 5 de junyInscriu-te gratuïtament a Smart Logistics

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook