Destacat »

18 Novembre 2019 – 9:00

El comitè organitzador de la Comissió Dona i igualtat de la intercol·legial us convida a participar en el acte  “Dones i professions tecnològiques” el proper 13 de desembre de 2019 de les 16:00 a les …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

BCN Smash Tech Meet – Mobile Marketing

Submitted by on 5 Juny 2015 – 9:00No Comment
Share Button

El proper 9 de juny assisteix a Smash Tech Meet, la nova modalitat, que consisteix en un workshop intensiu de 2 hores i que finalitza amb una activitat de networking en un ambient relaxat i distès. Smash Tech Meet és una càpsula de coneixement i networking dirigida a professionals amb les mateixes inquietuds i necessitats, que busca mantenir actualitzats als àvids de coneixement del món de la tecnologia.

El primer Smash Tech Meet que estarà especialitzat en el Mobile Màrqueting, es durà a terme a les 19h a les instal·lacions de Talent Garden Barcelona (Carrer Muntaner, 239, 3r A), i comptarà amb la presència de Joan Pau Bustos, CEO de Ubiqua i de Jordi Serra, Màrqueting & Advertising Consultant de Ubiqua.

Ells ens presentaran el seu workshop “Amb les mans a la massa!” En què brindaran les últimes eines del Mobile Marketing enfocades a la promoció d’Apps i Startups.

Per obtenir més informació sobre Smash Tech Meet i registrar-te a l’esdeveniment, entra al següent enllaç.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin