Destacat »

13 febrer 2019 – 12:00

La 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” tindrà lloc el 18 de març i no el 21 de febrer com estava previst inicialment. En motiu de la coincidència amb la vaga general convocada …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Col·legi

Acord amb el Centre d’Innovació en Productivitat

Submitted by on 2 maig 2008 – 16:41No Comment
Share Button

El COEIC ha signat un acord de col.laboració amb el Centre d’Innovació en Productivitat de Microsoft.

Recentment a l’Assemblea del nostre col.legi, el Director del Centre, Albert Esplugas va presentar la seva visió de la tecnologia aplicada a la productivitat i les persones, i Ramon Costa, Delegat del COEIC per l’Anoia, és Business Productivity Advisor del Centre.

El CIP, una iniciativa conjunta entre Microsoft, el CIDEM, Caixa Manresa, l’ Ajuntament de Manresa, la Cambra de Comerç de Manresa i el CTM Centre Tecnològic on s’ ubiquen les instal·lacions del Centre d’Innovació en Productivitat, és una fundació sense ànim de lucre que té per objectiu ajudar les empreses a incrementar la productivitat dels seus treballadors.

Notícia al bloc del CIP: http://innovacionyproductividad.spaces.live.com/blog/cns!3B0B06C49F32174!212.entry

Més informació: http://www.productivitycenter.org

Etiquetes:

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook