Destacat »

23 abril 2018 – 17:00

INSCRIU-TE JA al #DiaMundialTIC: “Per una utilització positiva de la intel·ligència artificial per a tots”,  el dimecres, 17 de maig de 18 a 20h, al Movistar Centre* (Plaça Catalunya amb Portal de l’Àngel, 08002 Barcelona). …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

L’impacte de la digitalització en el negoci bancari

Submitted by on 18 setembre 2015 – 9:00No Comment
Share Button

Barcelona Tech City organitza la conferència Transformació de les finances, l’impacte de la digitalització en el negoci bancari el 28 de setembre de 9:00 a 14:00.

Barcelona-TechCity

Durant l’esdeveniment coneixerem amb més detall les propostes innovadores que proposa la “banca tradicional” en la seva digitalització de processos i serveis, coneixerem amb més detall què és el “blockchain” i els models de negoci disruptius que pretenen revolucionar els serveis financers i aprofundirem en el crowdfunding com a opció per al finançament de projectes empresarials i personals.

L’esdeveniment, organitzat en col·laboració amb European Crowdfunding Network, CaixaBank, Mobile World Capital Barcelona i Rousaud Costas Duran i comptarà amb la participació de CaixaBank, BlockChain Space, Kantox, Novicap, Rousaud Costas Duran, European Crowdfunding Network, WorldCoo, Ship2b i la Mobile World Capital Foundation Barcelona.

Esdeveniment obert i gratuït. Inscripcions al següent formulari.

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook