Destacat »

30 juliol 2018 – 9:00

L’harmonització de la regulació de les professions a nivell europeu es formalitza per fi arribant al Diari Oficial de la Comissió Europea (DOUE) que per fi s’ha publicat la Directiva europea relativa al test de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

Seguretat de Dades a l’Entorn Sanitari

Submitted by on 12 febrer 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Fòrum CIS i ISACA Barcelona, entitat afí al COEINF, organitzen aquesta sessió formativa: “Seguretat de Dades a l’Entorn Sanitari” el 17 de febrer, a IL3. Institut de Formació Contínua, Carrer Ciutat de Granada, 131, Barcelona.

dades salut

L’entorn sanitari té un ús intensiu d’informació i com a tal qualsevol indisponiblitat de dades pot plantejar problemes en la continuïtat del procés assistencial. Així mateix aquestes dades estan especialment protegides des d’un punt de vista normatiu.

Aquesta sessió s’orienta a tractar aquests reptes des d’una perspectiva de seguretat integral atenent a aspectes de privacitat, disponibilitat i integritat de les dades recollides i gestionades als sistemes d’informació de salut.

Programa

16:00 Presentació

16:30 Ramsés Gallego. President capítol BCN d’ISACA i membre del Consell Assessor del COEINF

17:00 Ramon Miralles. Coordinador d’Auditoria i Seguretat de la Informació a l’APDCAT

17:30 Pau Julià. Responsable Arquitectura IT i Seguretat de la Informació a Servihabitat.

18:00 Taula amb els conferenciants

18:45 Pica-Pica i Networking

Nota: Les hores corresponents a la conferència seran reconegudes com a hores de formació a efectes de la política d’educació contínua del CISA/CISM/CGEIT/CRISC.

Preu 50 EUR. Gràcies al conveni de col·laboració ISACA – COEINF, hi han places subvenciones sense cost per a col·legiats/col·legiades del COEINF. Confirmar assistència a info@isacabcn.org, indicant que ets membre del COEINF.

Més informació: ISACA Barcelona

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook