Destacat »

11 Setembre 2019 – 17:00

S’acaba el termini per participar en els Premis Dona TIC 2019 que distingeixen el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Opinió

Articles d’opinió, de divulgació o de propostes tecnològiques dels col·legiats, adherits, associats o col·laboradors d’entitats afins al COEINF

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Esdeveniments

gigaTIC 2016

Submitted by on 24 Març 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Un cop més itSMF Espanya a Catalunya i ISACA Barcelona, ​​entitat afí al COEINF, uniran les seves forces en la desena edició del que és ja l’esdeveniment més consolidat i de major rellevància a Catalunya en matèria de Millors Pràctiques en Seguretat, Govern i Gestió de Serveis TIC.

Gigatic 2016

El Congrés gigaTIC 2016, sota el lema “El futur és ara: Gestionant l’Era Digital” se celebrarà el dia 28 d’abril de 2016, a l’auditori de Telefònica de Diagonal 00 de Barcelona, ​​fusionant els anteriors congressos bi-anuals CIM i gigaTIC en un sol congrés anual i amb caràcter iberoamericà, amb la intenció d’enfocar la temàtica principal del congrés cap als reptes de gestió i govern de serveis que ens apareixen en una nova era digital en què les empreses estan pilotant ràpidament cap als serveis digitals.

Preu 125 EUR + IVA. Places limitades. El COEINF com a entitat col·laboradora disposa de 10 invitacions per a col·legiats/des. Si estàs interessat envia un mail a secretaria@enginyeriainformatica.cat per sol·licitar la teva invitació. Inscripcions al següent formulari.

Més informació: gigaTIC

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook