Destacat »

19 març 2019 – 15:00

Més d’un miler professionals i representants d’empreses, administració, entitats i institucions del món de les telecomunicacions i la informàtica es donaven cita ahir al vespre a l’Auditori de Barcelona en el decurs de la que …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Formació

Nous cursos de especialització en SIG (Universitat de Girona)

Submitted by on 7 abril 2016 – 9:00No Comment
Share Button

Matrícula oberta! Nous cursos d’especialització en SIG de la Universitat de Girona (UdG).

Aquesta primavera tres nous cursos d’especialització en Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG) que es realitzaran del 9 de maig al 20 de juny. Els cursos són totalment online i la matrícula estarà oberta a partir del 29 de març.

Descompte del 5% per a col·legiats/des del COEINF en el preu de la matrícula gràcies al conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat de Girona.

GIS Girona

NOVETAT! GIS Cloud

El GIS Cloud fa referència a l’ús d’internet per l’obtenció de dades obertes, el seu anàlisis i la publicació en forma de mapa. El concepte és molt ampli i va des de les funcions més simples de visualització de la informació geogràfica fins les funcions més avançades d’edició, càlcul i geoprocessament. + info

SIG i Avaluació d’Impacte ambiental  (8a edició)

Aquest curs permet conèixer i constatar els avantatges de l’ús dels Sistemes d’Informació Geogràfica en l’avaulació d’imacte ambiental (AIA) així com la metodologia de treball per la presa de decisions en projectes o plans amb incièdència sobre el territori. + info

Gestió de projectes SIG (12a edició)

Aquest curs proporciona una introducció professional a la Planificació Estratègica de projectes SIG i la gestió efectiva d’aquests. Presenta els mètodes per elaborar i definir projectes de Sistemes d’Informació amb específica adaptació a les característiques dels SIG així com les eines per la gestió i el desenvolupament de projectes. + info

Més informació: UNIGIS

Etiquetes: ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook