Destacat »

6 desembre 2018 – 9:00

El 21 de febrer de 2019 l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 24a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya.
Per setè any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de …

Read the full story »
Col·legi

el Col·legi, informació rellevant sobre el COEINF, activitats, relacions i varis

Formació

formació continuada i orientació professional, convenis de formació amb altres entitats

Esdeveniments

tots els esdeveniments rellevants del sector TIC

Informes

informes, estudis, enquestes, … relacionats amb les tecnologies de la informació

Professió

món laboral, emprenedors, enginyers en informàtica, entrevistes, certificacions, deontologia, carreres professionals, …

Home » Notícies

Un representant de l’Enginyeria Informàtica al CATSI

Submitted by on 22 juny 2009 – 18:59No Comment
Share Button

El 17 de juny de 2009, per primera vegada hi estat present un representant dels Enginyers i Enginyers Tècnics en Informàtica dins del Consell Assessor de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (CATSI). D. Pablo Santos Luaces, degà del Col legi Professional d’Enginyers en Informàtica de Castella i Lleó, va ser elegit pels Membres de CCII i CONCITI per representar al col lectiu, i ha estat convocat per estar present davant d’aquest òrgan.

Aquest fet ha estat possible gràcies a la invitació rebuda de part del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. I amb això es veu acomplerta una de les nostres reivindicacions, que la veu dels Enginyers i Enginyers Tècnics en Informàtica sigui escoltada pel govern a l’hora de dissenyar estratègies i polítiques relacionades amb la Informàtica.

Etiquetes: , ,

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies'. De tota manera, pots canviar la configuració de 'cookies' en qualsevol moment ACEPTAR
Aviso de cookies
Check Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On TwitterVisit Us On Facebook